DOĞAL ÜRÜNLERLE LİKÖR


EVDE LİKÖR - LIQUOR AT HOME


meyve likörü
Meyve Likörü
İşin kolayına kaçıp, ucuz mal etmek isterseniz hazır satılan meyve veya bitki aromalarından istifade ederek de likörünüze lezzet katabilirsiniz ama, doğal malzemelerle likör yapmak bir başka keyif. Likörü likör yapanın aslen yeni büründüğü kimliğin kokusu olduğuna göre elbette yapımdaki en önemli adım da seçilecek malzemenin cins ve kalitesi oluyor. Aksi durumda bir de zaten evde siz yapıyorsanız kendinizi o aromayla kandırmak ne kadar doğru olabilir ki?

Keyfi arttıran bir diğer unsur ise doğal malzemede standart bir tat olmaması, kullandığınız ürünün diğer bir ürün gibi veya bir tarçının bir başka tarçın çubuğu gibi kokmaması. Her seferinde farklı tat alabilmek ve sürprizlerle dolu olması zaten cazibe katan.

Ticari olarak üretilen likörlerde bu sürpriz etkisi elbette yok ve buradan aldığınız bir Jager ile herhangi başka bir yerden alacağınız bir Jager aynı lezzette oluyor. Ticariler doğal olarak sürprizi sevmiyor, gerçi tüketim alışkanlığı bunu getiriyor. Standart hake gelmiş tatlarla riskini minimize etmek ve yatırımlarını korumak istiyor.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2010 - 2019 BB - Evde Likör All Rights Reserved